M

U

L

T

I

M

E

D

I

A

PRO HEALTHY LIFE

Tieto ahdistaa ja tieto vapauttaa - mitkä ympäristöterveysriskit ovat suuria ja mitkä pieniä? Miten yksilöt ja yhteisöt voivat kohdata nämä riskit ilman ahdistusta tai kyynisyyttä?

Tämä multimedia käsittelee ympäristöriskejä. Elämään kuuluu riskejä, ei ole riskitöntä elämää. Mutta on järkevää välttää suuria tai tarpeettomia riskejä, ja elää sitten suuremmin huolestumatta pienten riskien kanssa tai jopa suurien, jotka kaikesta huolimatta haluaa ottaa.

Pro Healthy Life multimedia sisältää noin 1500 sivua, tarinoita, oppimistehtäviä, faktoja ja videoita ympäristöterveydestä. Suurin osa ympäristöterveydellisistä riskeistä välittyy ilman, veden ja ravinnon kautta. On myös kyse valinnoista, vallasta ja vaikuttamisesta, on kysymys riskinhallinnasta yksilön ja yhteiskunnan tasolla.

Pro Healthy Life on "edutainment"- tuote, jossa viihdyttävyys ja opetuksellisuus yhdistyvät. Olemme hakeneet tasapainoa tieteellisen tiedon ja esitystavan välillä.

Romppu vaatii msvcrt.dll -ajurin (löytyy Microsoftin sivuilta), ohjelma toimii parhaiten, jos fontit MathA-C, ja Verdana ovat fonttikansiossa (ovat yleensä Windowsin mukana).

Myynti:
Turun Yliopiston Täydennyskoulutuskeskus

Pro Healthy Life projekti on toteutettu Euroopan Unionin komission Leonardo da Vinci koulutusohjelman tuella.

ISBN 951-29-2225-8

alkuperäinen
muumilaakso

soviet dada